Thisted en by med rytmer i

Der er masser af rytmisk musik i Thisted og Thy, 70-80 koncerter om året, hertil to festivals: Thy Rock i juni og Alive Festival i august.

Spillestedet Thy & Rytmus

Rytmisk musik er koordineret af de mange partnere, der er med i det regionale Spillestedet Thy, med base i Plantagehuset i Thisted.

Rytmus samarbejder med Spillestedet Thy om 12 koncerter i 2017, der afholdes i Plantagehuset og Musikteatret i Thisted, koncerterne starter kl. 20 og døre åbnes en time før.

Tjek koncerterne her:

 

9 feb. kl. 20 Jonah Blacksmith i Musikteatret.

Masser af rødder i Thy, vi har fulgt bandet siden juli 2012 og det er fjerde gang vi samarbejder med dem om en koncert. Bandet har tidligere spillet på Den lille Vilde på Thy Rock og på Alive Festival samt i Musikteatret.

 

18 feb. kl. 20 Simon Kvamm – Vandmand i Musikteatret.

Tilflytter og mølbo, Simon prøver kanterne af, med en ny personlig musikstil over eget stjernetegn. Han har gjort Thy Rock i forskellige sammenhænge flere gange.

 

3 marts kl. 20 Folkeklubben i Musikteatret.

Herligt op tempo folk-pop, et enkelt klubmedlem er giftet ind i en lokal Thy familie. Trioen har tidligere besøgt og begejstret Alive Festival, Den lille Vilde på Thy Rock og Musikteatret.

 

30 marts kl. 20 Ashton Lane (Sco) i Musikteatret.

Lækker skotsk folk-pop i to generationer, koncerten spilles i Glassalen i Musikteatret. Første gang trioen giver koncert i Rytmus

 

12 apr. kl. 20 H.P.Lange Kvartet på Frøstrup Kro.

H.P. er deltids thybo med ødegård i Hjardemål Klitplantage, han tager sine venner med og de spiller den fede blues. Koncert i samarbejde med Musisk Forening Frøstrup.

 

3 juni kl. 20 Big Blues aften i Plantagehuset.

Mik Schack, Paul Banks, Svante Sjöblom, Peter Nande, Jakob Munck & Olav Poulsen. Vi præsenterer A-kæden i dansk blues til en svedig aften i Plantagehuset.

Billet købes her: http://www.ticketmaster.dk/event/big-blues-night-billetter/430293

 

                   Festival & summer break

 

1 sep. kl. 20 Perry Stenbäck (Sve) & Dekadans i Plantagehuset.

Svensk inspireret folk og pop i lækker skarp format, foruden Perry er det Christine Dueholm, Naja Storebjerg & Henrik Kunz. Spillede sidste sommer på Storetorv under No//Art den nordiske festival. Se: http://perrystenback.com/

Billet købes her: http://www.ticketmaster.dk/event/perry-stenback-dekadans-tickets/429597

 

5 okt. kl. 20 Melanie Dekker (Can) i Plantagehuset.

Melanie er en velkommen gæst i Rytmus og hendes egne sange og melodier, i songwriter genren, sammen med sine musikere kildrer hun det menneskelige sind og humør. Se: http://www.melaniedekker.com/

Billet købes her: http://www.ticketmaster.dk/event/melanie-dekker-trio-tickets/429605

 

14 okt. kl. 20 Sonja Hald i Plantagehuset.

Frække og fremadstormende Sonja Hald – fem gutter – kommer til Thy og Plantagehuset, til en forrygende aften. Første gang i Rytmus. Se: https://www.sonjahald.dk/

Billet købes her: http://www.ticketmaster.dk/event/sonja-hald-tickets/429613

 

31 okt. kl. 20 Baskery (Sve) i Plantagehuset.

Skønne svenske tøser, der virkelig gir den gas med deres folk-rock med noter af punk, det bliver en herlig energisk aften i Plantagehuset. Trioen har tidligere spillet på Den lille Vilde på Thy Rock og i Plantagehuset. Se: http://www.baskeryband.com/

Billet købes her: http://www.ticketmaster.dk/event/baskery-tickets/429615

 

9 nov. kl. 20 Annika Aakjær i Plantagehuset.

Musikken er det reneste kald i mig, siger Annika om sig selv og sin musik, se og lyt til en af de mest spændende stemmer i dag. Debutant i Rytmus.

Se: http://www.annikaaakjaer.com/

Billet købes her: http://www.ticketmaster.dk/event/annika-aakjaer-tickets/429621

 

24 nov. kl. 20 Mike Andersen i Plantagehuset.

Mike har vi fulgt i en utrolig interessant udvikling gennem de sidste fem år, soul-blues sanger og guitarist, har udgivet “Devil is back”. Se: http://mikeandersen.com/

Billet købes her: http://www.ticketmaster.dk/event/mike-andersen-tickets/429629

 

Koncerter af andre arrangører se: http://spillestedetthy.dk/